Cold Tex pasbus

Gekleed voor de gelegenheid ga je de deur uit. Of dat nu naar de sportschool, restaurant of een uitstapje is. Je kleed je er op. Draagt wat jij fijn vindt. Wat bij je past. En voor je werk is dat niet anders. Juist niet anders. Want kleding die je dag in, dag uit onder extreme koude omstandigheden draagt, daarvan wil je dat ze voor je op het lijf geschreven zijn. En dan gaat het niet om het volgen van de laatste trends op modegebied. Nee, dan wil je juist kleding die comfortabel zit, waarin je jezelf vrij kan bewegen. En kleding die je optimaal beschermd. Van top tot teen. 

Dat vind je allemaal in Cold Tex koel- en vrieskleding!

Al sinds jaar en dag - 1992 om precies te zijn - is het onze missie om koel- en vrieshuismedewerkers met onze kleding te beschermen tegen de koude. 

Doordat we het complete proces; van ontwerp tot productie en levering in eigen hand hebben, durven we wel te stellen dat wij de beste koel- en vrieskleding voor jouw medewerkers hebben. 

Daarvan zijn we zo stellig overtuigd, dat we graag met onze pasbus naar je toe komen om het met eigen ogen te zien. En ervaren natuurlijk. Want het is niet voor niets een pasbus. Gehuld in Cold Tex kleding voel je het draagcomfort en zie je de hoogwaardige kwaliteit waarbij op de kleinste details is gelet in de afwerking.

En nee hoor, naast onze schoenen lopen we echt niet bij Cold Tex. We nemen werken in de kou uiterst serieus en weten precies welke gezondheidsrisico’s dat met zich meebrengt. Daarom zijn we ook continue in de weer met het verder optimaliseren van onze kledinglijn en -accessoires. 

Veilig en vertrouwd

Werken in (extreme) koude vraagt om kleding die voldoet aan alle vereisten die deze omstandigheden met zich meebrengt. Die je niet alleen optimaal draagcomfort biedt, maar ook nog eens optimaal beschermd. Daar moet je op kunnen vertrouwen. Elke dag weer. Cold Tex koel- en vrieskleding houd je medewerkers veilig en warm. Beloofd.

Werkkleding die op het lijf geschreven is

Dat vinden we belangrijk. Want alleen als je jezelf prettig voelt in de kleding die je draagt, dan ben je in staat om goed werk te verrichten. En omdat niet iedereen hetzelfde is het belangrijk dat – en zeker als je dagelijks blootgesteld wordt aan koude - de kleding goed aansluit op het lichaam. Passende kleding zorgt voor een optimale bescherming- en isolatiewaarde. Precies datgene waar onze kleding voor bedoeld is.

Boek daarom nu een passessie in onze speciale Cold Tex bus. Dan kunnen je medewerkers zelf ervaren welke kleding op het lijf geschreven is. Wij komen graag voorrijden!

Een Cold Tex passessie boeken