Onderhoud

Gebruikerstips voor isolerende en zichtbaarheidskleding

Transpiratie en omgevingscondens hebben invloed op de isolatiewaarde van beschermende kleding. Voor een goede isolatie is het belangrijk om tijdig te wisselen van kleding en ervoor te zorgen dat de kleding goed kan drogen. Het is wellicht overbodig te zeggen dat kapotte kleding eveneens afbreuk doet aan de isolatiewaarde van koel- en diepvrieskleding. 

Draagt u hoge zichtbaarheidskleding of signaalkleding? Dan is het van belang dat de signaaloppervlakten goed zichtbaar en schoon zijn. Het regelmatig wassen van hoge zichtbaarheidskleding is dus noodzakelijk. Om de levensduur en de kwaliteit van de kleding te verlengen, is het van belang dat de kleding telkens weer goed wordt gedroogd. Het zal duidelijk zijn dat kapotte kleding niet bijdraagt aan de veiligheid en het draagcomfort. Reparaties en herstelwerkzaamheden verhogen de veiligheid en verlengen de levensduur van de hoge zichtbaarheidskleding.

Droogsystemen

Onze partner Pronomar BV levert ingenieuze oplossingen voor het drogen van isolerende en koudebestendige werkkleding. Uw kleding krijgt de zorgvuldige behandeling die het verdient.

Bezoek de website van Pronomar BV