3 Sterren service

We zijn er trots op dat de klanten van Cold Tex telkens weer vertrouwen op de kwaliteit, bescherming en comfort van onze koel- en diepvrieskleding. Te danken aan de onderscheidende kwaliteit van onze koel- en diepvriescollecties. Maar een veelgehoorde toegevoegde waarde is de persoonlijke aandacht en de service die we leveren. Bij ontwerp en samenstelling van een kledingpakket op maat tot en met de zorg voor uw kledingpakket lang nadat we de kleding hebben uitgeleverd. Wij noemen het onze 3 sterren service.

Gegarandeerde kwaliteit. Wel zo veilig!

Alle koel- en diepvriescollecties van Cold Tex voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld aan het werk in koude omstandigheden. Daarbij geldt EN342 als norm. Bij de keuze voor buitenstoffen, isolerende tussenlagen, voeringen en sluitingen nemen we alleen genoegen met de beste materialen. Echter, naast de keuze voor kwalitatieve gecertificeerde materialen en stoffen bepaalt ook het draagcomfort de kwaliteit én de veiligheid van koel- en vrieskleding. Het is dan ook het belangrijkste uitgangspunt voor ons ontwerpteam. Dankzij onze Europese productiefaciliteiten hebben we op elk moment toezicht of de geleverde kwaliteit aan onze strenge normen voldoet.

Een kledingpakket op maat. Uitstraling op maat.

Dankzij een eigen ontwerpteam kunnen wij binnen onze collecties koel- en diepvrieskleding een brede variatie aan modellen en kleurcombinaties aanbieden. Toch kan het zijn dat uw wensen niet bediend worden met ons standaard aanbod. Geen probleem. Ons ontwerpteam zet zich graag in om op basis van uw designwensen een exclusieve koel- of vrieskleding collectie op maat te maken. Dat kan bijvoorbeeld al door een kleuraanpassing, door unieke badges of door toepassing van logo’s. Maar ook een modelaanpassing behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de herkenbaarheid van uw medewerkers past bij de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Duurzaam is beter. Was- en herstelservice.

Als er iets is dat impact heeft op duurzaamheid, dan is het wel de levensduur van koel- en diepvrieskleding. Dat begint bij de keuze van materialen en de zorg die besteed wordt tijdens het productieproces. Maar minstens van zo groot belang is de wij ze waarop de koel- en diepvrieskleding wordt onderhouden. Het drogen van de kleding na gebruik geeft een betere bescherming en het is bekend dat schone kleding langer meegaat. Cold Tex helpt een handje om uw koel- en vrieskleding in goede staat te houden. Dat doen we met onze was- en herstelservice. Zo zijn we er op tijd bij om slijtage en beschadigingen snel op te merken en te herstellen. Van ritssluiting tot manchet, van drukknoop tot scheur.