Taal NL EN DE FR
Deel deze pagina
Cold Tex is gespecialiseerd in isolerende en koudebestendige werkkleding voor in koel- en diepvrieshuizen. Wij zijn leverancier van diverse A-merken in bedrijfskleding: van jassen en handschoenen tot sokken en schoeisel. Al onze kleding is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de relevante EN-normen voor beschermende kleding.

Wij zijn dealer van de volgende merken


Tricorp Textiles

Draagcomfort en kwaliteit zijn de ingrediënten van de representatieve Tricorp werkkleding.  Tricorp Textiles Europe BV ontwikkelt en importeert kwalitatief hoogwaardige werkkleding.  Tricorp levert ook het solide merk ROM88.

Snickers Workwear

Snickers Workwear is een leidend merk in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen.

Fristads

De coole en slimme kleding van Fristads houdt rekening met kwaliteit, comfort, functionaliteit en design.  Sinds 1925 is Fristads uitgegroeid tot een sterk, cool en doordacht Zweeds merk dat deel uitmaakt van de marktleidende Kwintet Group.

Helly Hansen Workwear

130 Jaar geleden produceerde kapitein Helly Juell Hansen waterbestendige kleding voor zee- mannen. Hij is een pionier gebleken voor de ontwikkeling van beschermende kleding van een hoge kwaliteit, zowel voor
werk als voor vrijetijdsbesteding.

Mascot Workwear

Mascot International A/S is een internationaal familiebedrijf dat
werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, produceert en distrueert.
Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt.
Niet voor niets: Tested to Work!

Orcon Workwear

Kleding maakt de man maar zeker ook de vrouw en is voor iedereen een stuk persoonlijke uitstraling. Door jarenlange vakmanschap te benutten zijn de kledingontwerpers in staat mooie duurzame werk- en
beroepskleding te maken.

Havep Workwear

Workwear en protective wear die in elk opzicht voldoet aan de eisen. Geen franje die nergens voor nodig is maar gewoon 100% protectie.

Craft at Work

Craft at Work is een specialist in sport- en thermokleding. Zij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment sportkleding, thermokleding, wielerkleding, loopkleding, schaatskleding, accessoires en nog veel meer.

Ten Cate onderkleding

Het merk dat al jaren het beste ondergoed fabriceert.


PF concept

PF Concepts concentreert zich voornamelijk op de ontwikkeling en marketing van herkenbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

BRAM'S PARIS

Bram's Paris onderscheidt zich door het altijd op voorraad hebben van haar basis Never Out of Stock assortiment, de perfecte pasvormen en een concurrerende
prijs/kwaliteitsverhouding.

BATA

Veel werkkrachten lopen langer op veiligheidsschoenen dan op
vrijetijdsschoenen. Bata: niet alleen veilig, ook comfortabel en gezond.

Atlas

De schoenspecialist met jarenlange ervaring ontwikkelen we branche-specifieke veiligheidsschoenen.

SAFETY JOGGER

Patrick Safety Jogger produceert comfortabele veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en sokken van topkwaliteit.

EWS

"Made in Germany" staat garant voor hoge kwaliteit. EWS gebruikt hoogwaardige materialen en een eigen productie voor veiligheidsschoenen en laarzen.

REDBRICK

Schoenen met een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling. Sportief, trendy en veilig, want Redbrick voldoet aan alle eisen van de Europese normering

Elten

Sinds begin 2006 verenigt ELTEN BeNeLux drie sterke merken onder één dak: ELTEN, WORTEC en LOWA.

Grisport

Grisport veilligheidsschoenen worden in Italie geproduceerd door een toonaangevende berg- wandelschoenen fabrikant.

VIKAN

Opgericht in 1898 in Denemarken, is Vikan tegenwoordig het meest bekende merk voor hygiënisch schoonmaakmateriaal! Zeer gericht op hygiëne, HAACP gekeurd en kleurcodering.

MTS EURO PRODUCTS

Opgericht in 1991, fabrikant en importeur van o.a. hygiënepapier, non-wovens, absorptie-materialen en poetslappen, een internationaal georiënteerde onderneming. Hun brede leveringsprogramma vindt zijn weg via de groothandel naar diverse branches en industrieën.

SIKA

Sika staat garant voor kwaliteit. Het gebruik van de allerbeste
materialen en een unieke constructie zorgt voor een lange levensduur.

DUNLOP

Dunlop Footwear is de marktleider in hoogwaardige veiligheidslaarzen
voor de bouw, de landbouw en de voedselverwerkingsindustrie.

" Zeer up to date "
"Onze fleecejacks bijvoorbeeld komen van Cold Tex. Mooie HellyHansens die ze hebben voorzien van ons logo. Die zien er helemaal niet uit als werkkleding, maar zijn helemaal volgens de laatste mode. Zeer up to date en daarmee een prachtig visitekaartje. Ze worden echt met trots gedragen, ook buiten het werk. Cold Tex heeft daarmee absoluut bijgedragen aan onze uitstraling. Goed advies, keurige afwerking. Daarin maken ze het verschil."
Richard van Tuyl - Bram van Tuyl Koel- en Vriestransport b.v.