Taal NL EN DE FR
Deel deze pagina
Cold Tex kan u de volledige zorg voor de werkkleding van uw medewerkers uit handen nemen. Van kiezen, meten en bedrukken tot vervoeren, reinigen en repareren. Daarbij houden we van korte lijnen en een direct contact met de klant en eindgebruiker. We kiezen dan ook bewust voor organisatie van onze diensten in eigen beheer. Zo bewaken we de kwaliteit van dienstverlening die wij voorstaan.

Onze dienstverlening bestaat uit

Transport en showroom

Het merendeel van uw bestellingen leveren wij af met eigen transportmiddelen. Zo blijft de lijn tussen producent en eindgebruiker zo kort mogelijk en houden wij zicht en grip op de kwaliteit van dienstverlening die we voorstaan. 
Een van onze vrachtwagens is ingericht als mobiele showroom van het hele standaardassortiment diepvries- en bedrijfskleding, schoenen en handschoenen. Wij rijden deze 'winkel' graag naar uw locatie, zodat de eindgebruiker zélf kledingstukken kan bekijken en uitproberen. Wij zijn goed op de hoogte van de vereisten voor werken in gekoelde ruimten en adviseren graag welke keuze voor ieder persoonlijk het beste is. Uiteraard kunnen de gekozen kledingstukken daarna nog worden voorzien van uw bedrijfslogo of aangepast conform specifieke wensen. Onze showroom-auto is uitgerust met een complete serie confectiematen om te passen en benodigdheden zoals apparatuur om de voeten professioneel op te meten.


Wasserij

Om de levensduur van onze diepvrieskleding te verlengen, beschikt Cold Tex over een eigen wasserij. In verband met behoud van de isolatiewaarde is het namelijk belangrijk dat diepvrieskleding professioneel en zorgvuldig wordt gereinigd. Niet elke wasserij is daarop ingericht. Wanneer u kleding bij ons laat wassen, kijken we deze direct even na op kleine mankementen (ritsen, manchetten e.d.) en behandelen we de ritsen, zodat ze weer soepel lopen. Mocht uw kleding niet voorzien zijn van een bedrijfslogo, dan brengen wij waslabels aan met uw bedrijfsnaam. U kunt er dus altijd zeker van zijn dat u uw eigen kleding ook weer terugkrijgt! Ook kunt u bijvoorbeeld beschikken over waszakken waarin u de was kunt verzamelen. Volgens afspraak komt onze chauffeur op vaste dagen langs (bijv. wekelijks of 2-wekelijks) om de was op te halen en het schone goed weer af te geven.


Reparatie

Voor kleding van ons eigen label bieden wij een reparatiedienst. Daarbij moet u denken aan het vervangen van een rits (wij gebruiken uitsluitend YKK-ritsen), manchetten, drukknopen en herstel van kleine stofbeschadigingen zoals winkelhaakjes.
Kleding die u voor reparatie aanbiedt, wordt eerst door ons gewassen.


Bedrukken

Cold Tex kan uw diepvries- en bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo met daarbij eventueel ook de persoonsnaam van de drager. U kunt daarbij kiezen uit verschillende mogelijkheden:

  • Logo geheel borduren, direct op het materiaal van de kleding
  • Logo direct afdrukken op het materiaal van de kleding
  • Logo borduren of drukken op een losse badge, die wij op de kleding naaien.

" Dienstverlening  zoals het altijd zou moeten "
"Wij doen al zaken met Cold Tex sinds de 90'er jaren vorige eeuw. We hebben in het verleden echt verschillende andere leveranciers geprobeerd, maar de kwaliteit van de kleding en dienstverlening van Cold Tex, daar komt de rest gewoon niet bij in de buurt. Op de momenten dat je ze écht nodig hebt, zijn ze er ook voor je. Waarover, hoe laat of waarom je ze ook belt. Daarin onderscheidt zich naar mijn idee de ware dienstverlener. Vandaar dat we nog steeds klant zijn!"
Jan Bouman - Frigocare