Taal NL EN DE FR

Cold Tex presenteert: Yukon eXtreme.

De revolutionaire werkschoen voor koel- en vriesruimten.

Cold Tex presenteert de Yukon eXtreme, een nieuwe revolutionaire schoen voor koel- en vriesruimten. De Yukon eXtreme is ontworpen op basis van ervaringen door gebruikers die dagelijks uren doorbrengen in Koel en vriescellen.

Eén van de revolutionaire vernieuwingen is de inzet van een meerlaagse hoogwaardige textielvoering - in plaats van lamsvel. Dat geeft niet alleen een duurzaam karakter aan de schoen, maar geeft tevens de garantie van een verbeterde vochtregulering en daardoor sterk verbeterde isolerende werking. Verder is veel aandacht besteedt aan een ergonomische pasvorm wat het draagcomfort sterk ten goede komt. Een nieuw ontworpen hielconstructie en een soepel blijvende nitril zool, zijn daarvan voorbeelden.


De unieke eigenschappen van de Cold Tex Yukon eXtreme?

Ergonomische
vetersluiting

Ademende isolerende
meerlaagse binnenvoering

Binnenzool van kurk
voor extra isolatie

Versterkte
kunststof neus

Soepele antislip nitril zool met extra luchtcellen in de hak

Reflectiestrepen
op de achterzijde

En er is meer ...

  • Veiligheidsklasse S3
  • Waterafstotend en waterdicht
  • Optimaal draagcomfort door ergonomische leest
  • Geproduceerd door het Duitse EWS
  • Echt handgemaakt vakwerk

Voor wie?

De Cold Tex Yukon eXtreme is ontwikkeld voor medewerkers in food en logistiek, die meerdere uren per dag doorbrengen in koel- en of vriescellen. De combinatie van veiligheid, isolatievermogen en draagcomfort maakt de Yukon eXtreme tot een optimale schoen voor professionals die presteren in zware omstandigheden.

Kennismakingsvoordeel

Cold Tex overtuigt u graag om de voordelen te ervaren van de Yukon eXtreme werkschoen. Daarom bieden wij u een kennismakingsvoordeel van 30 euro. Hierdoor betaalt u geen 139,75 euro maar 109,75 euro.  Bel of mail voor uw order.
+31 (0) 418 570 150   |   info@coldtex.nl

Deze voordelige introductieprijs geldt voor bestellingen tot 29.02.2020.


Maak een afspraak voor een draagtest.

De Cold Tex Yukon eXtreme bewijst zich graag in de praktijk. Bel of mail voor een afspraak, en we komen graag langs voor persoonlijk advies.