Taal NL EN DE FR
Deel deze pagina
Cold Tex is opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied van kleding en toebehoren voor koel- en diepvrieshuizen. Wij staan voor snelle levering en een goede, klantgerichte service, ook daar waar het maatwerk betreft. Een hoogwaardig product in een nichemarkt!

VACATURE:
Financieel Administratief Mw (Fulltime)

Heb jij een buitengewoon goed cijfermatig inzicht en haal jij voldoening uit een accurate administratie?

Cold Tex is op zoek naar financieel administratief medewerk(st)er. Voor deze vacature zijn zij op zoek naar kandidaten die blij worden van de administratie, analyse en rapportage van financiële gegevens. Tevens ga je in samenspraak met het management inhoud geven aan het financieel beleid en financiële administratie. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Verwerken van grootboek-, debiteuren,- crediteuren- en projectadministratie.
 • Voorbereiden en opstellen van maandelijkse financiële managementrapportages.
 • Voorbereiden van jaarrekeningen en jaarbegrotingen.
 • Berekenen van kostprijzen, marges, rendementen en kosten.

Kortom je bent verantwoordelijk voor de gehele administratieve organisatie en interne controle. Daarbij werk je nauw samen met jouw collega's en ondersteun je daar waar nodig het management en de directie. Je vertaalt jouw inzichten in de financiële administratie naar concrete verbeterpunten binnen het bedrijf. Hierdoor draag je bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Cold Tex.

Voor deze vacature van financieel administratief medewerk(st)er zijn wij op zoek naar kandidaten die zich herkennen in de volgende zaken:

 • Aantoonbare ervaring met de genoemde werkzaamheden.
 • In bezit van minimaal een MBO 4-diploma in de financiële sector (richting administratie).
 • Kennis van boekhoudprogramma’s (bij voorkeur SnelStart) gecombineerd met een bovengemiddelde kennis van MS Office-pakket.
 • Woonachtig binnen een straal van 20 KM van Zaltbommel.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
 • Stabiele en open persoonlijkheid.

Ben jij de financieel administratief medewerk(st)er die Cold Tex zoekt dan bieden wij jou:

 • Werk in een klein en gezellig team (8 personen) met een no-nonsense mentaliteit.
 • Ruimte voor eigen inbreng en verbeterpunten.
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een snelgroeiende organisatie.
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Heb jij interesse in de vacature van financieel administratief medewerk(st)er? Stuur dan jouw sollicitatie naar manuel@coldtex.nl. Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, kun je telefonisch contact opnemen met Manuel Sterk via 0418-570150.

Cold Tex is opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied van kleding en toebehoren voor koel- en diepvrieshuizen. Wij staan voor snelle levering en een goede, klantgerichte service, ook daar waar het maatwerk betreft.

Een hoogwaardig product in een nichemarkt!


" Snel en met verstand van zaken "
Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Cold Tex. Zij hebben echt verstand van zaken, komen met goede ideeën en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Bovendien leveren ze snel. Het is prettig als je daarop kunt rekenen. In de hectiek van de vaste vaarschema's van onze schepen is het namelijk geen uitzondering dat we ad hoc wat nodig hebben. Soms is een schip maar enkele uren aan wal. Cold Tex is in staat om dan onmiddellijk te leveren.
John van Zeijderveld  -  Parlevliet & Van der Plas B.V.