Taal NL EN DE FR
Deel deze pagina
Als je werkt in koel- en vriesruimten heb je beschermende kleding nodig die prettig zit. Cold Tex levert onder eigen label koude werende kleding van hoogwaardige kwaliteit (conform alle relevante EN-normen voor beschermende kleding) met een optimaal draagcomfort.

Onze eigen kledinglijn

Kennis van zaken

Wij kennen het werken onder zware (koude) omstandigheden uit eigen ervaring. Deze ervaring en onze vakkennis hebben wij vertaald naar een eigen kledinglijn. Zo houden we alles in eigen hand, van ontwerp en productie tot afwerking en transport. Bovendien geeft het ons de ruimte om naadloos in te kunnen spelen op uw wensen. We zijn goed op de hoogte van de vereisten aan werken in gekoelde ruimten en adviseren u graag welke keuze voor uw situatie het beste is.

Ontwerp

Ideeën genoeg, maar hoe verwerk je ze tot prettig draagbare en functionele kleding? Cold Tex werkt met de beste ontwerpers: creatieve geesten met vakkennis en 'gouden handjes'!


Maatwerk

Alle kleding van Cold Tex kan letterlijk 'op maat' worden geleverd: in afwijkende maten, kleuren en voorzien van uw bedrijfskleuren of -logo.Atelier

In het atelier van Cold Tex vindt de eigenlijke productie plaats. Alles is mensenwerk. Met behulp van de modernste machines worden patronen gesneden, gestept, afgebiesd, gestikt, gelockt en van (druk)knopen en ritsen voorzien.

Transport

Cold Tex verzorgt zelf alle transporten tussen atelier, magazijn en opdrachtgever. Bij specials zorgen we ook zelf voor de inkoop van stof, garens en fournituren. Zo houden we een vinger aan de pols bij de productie en dragen we zorg voor snelle levering.


Beelden van onze productielijn

Klik om een afbeelding om te vergroten en om er doorheen te bladeren.


" Personal touch "
"Vooral de persoonlijke benadering vind ik prettig bij Cold Tex: je bent nooit één van de velen, wat je vraag ook is. Of het nu een grote order is of een snelle bijbestelling, er is altijd serieuze aandacht. En ook als ik een idee opper, kan ik rekenen op een gedegen advies."
Richard van Dijk  -  Deli xl  vestiging Hoofddorp