Nooit geen koude handen meer!
Cold Tex lanceert nieuwe lijn thermogrip handschoenen.

Handschoenen die extra bescherming geven bij kou zijn niet altijd even praktisch. Ofwel ze zijn te dik, waardoor je geen goede grip hebt, ofwel ze zijn te dun waardoor je alsnog koude handen krijgt. Inspelend op de behoefte aan thermohandschoenen met grip, lanceert Cold Tex een compleet nieuwe collectie flexibele thermogrip handschoenen waarbij de contactzijde is uitgerust met rubberen noppen voor extra grip. Door het gebruik van speciale thermovezels, biedt de thermogrip handschoen voldoende warmte in vriesomgeving.

Deze handschoen wordt voornamelijk onder gewone handschoenen gedragen voor extra warmte. Bijvoorbeeld in de vleesverwerkende industrie.
 
Handschoen met een noppenprofiel van rubber jn de handpalmzijde van de handschoen. Deze noppen zorgen voor extra grip.
 
Extra dikke uitvoering van onze handschoenen met het noppenprofiel. Dus ook hier extra grip maar ook extra warmte.
Try before you buy!
Wilt u de nieuwe Cold Tex thermogrip handschoen testen? Dat kan! Stuur ons een mail of bel ons voor afspraak met een van onze buitendienst medewerkers! Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Tel: 0418 570 150  /  info@coldtex.nl
Werken in extreme kou?
Let op voor zweet!
Het lijkt een tegenstrijdigheid. Toch is transpiratie bij werk in koude omstandigheden een serieus probleem. Het punt is namelijk dat we ons bij koude beschermen met extra warme kleding. Het resultaat? Zweet. Veel kleding is niet geschikt om zweet goed te ventileren. Het vocht moet naar buiten worden afgevoerd, zodat je geen natte (zweet) plekken krijgt. Deze natte plekken bevriezen, waardoor je transpirerende lichaam direct wordt blootgesteld aan vrieskou. En dat dat niet gezond is, dat zult u begrijpen. Kies daarom voor isolerende kleding met een uitstekende ventilerende werking.
 
Warm aanbevolen!
Gepersonaliseerde diepvriesjas met reflectie.
Onze Cold Tex Diepvriesjas is een echte bestseller. Geen wonder als je kijkt naar de kwaliteit en uitvoering van deze robuuste ijsbreker.   Bestel nu een Cold Tex Diepvriesjas met uw bedrijfslogo en profiteer van gratis naamborduring!  Wanneer u tenminste 4 jassen bestelt voor uw bedrijf met uw eigen bedrijfslogo, personaliseren wij elke jas met gratis naamborduring van uw medewerkers.
Als optie te verkrijgen met uw geborduurde bedrijfslogo en de naam van de medewerker. Gratis bij een afname vanaf 4 stuks.

 
Diepvriesjas van 100% Nylon, kleur oranje/marine
Binnenvoering van 100% Polyester
Gewatteerde voering 320gr/m²
Reflectieband 3M volgens de EN471 norm voor verhoogde zichtbaarheid
Met een stevige YKK ritssluiting afgeschermd door een brede klep met 4 drukknopen
Borstzak en 2 lage zakken voorzien van klep met drukknoopsluiting
Separaat pennenzakje naast de borstzak
Rechtopstaande met klittenband afsluitbare bontkraag zorgt voor een warme afsluiting bij de nek
Geribde manchetten aan de mouwen
Voldoet aan EN471, EN342 en EN340.
Klasse 2
Cold Tex B.V.  |  De Hoef 5C  |  5311 GH Gameren
Tel: +31 (0) 418 570 150  |  Fax: +31 (0) 418 570 159  |  E-mail: info@coldtex.nl
*|REWARDS|*